Je Gezichtreinigen | Olay (2024)

HOE LANG MOET JE JE GEZICHT WASSEN?
Was net zo lang totdat de make-up en het vuil is verwijderd en je huid schoon is. Controleer met een doekje of je gezicht schoon is. Als het geen vuil meer bevat, ben je klaar.

IN WELKE VOLGORDE MOET JE JE GEZICHT WASSEN?
De volgorde is: wassen, reinigen, exfoliëren, tonifiëren, gezichtsmasker, moisturiser. Door deze volgorde aan te houden, kun je al het vuil en alle onzuiverheden van je gezicht halen en ben je op weg naar een helderdere, gezond ogende huid.

KUN JE JE GEZICHT ELKE AVOND WASSEN?
Jazeker! Ga 's avonds voor een grondige reiniging met een effectieve maar zachtaardige cleanser om alle make-up en vuil te verwijderen, die zich op je huid kunnen opeenhopen, en om klaar te zijn voor het aanbrengen van je moisturiser.

KUN JE JE GEZICHT MET ALLEEN WATER WASSEN?
Dat kan, maar houdt er rekening mee dat je niet al het vuil en alle onzuiverheden kunt verwijderen die overdag in de huid gaan zitten.

Raadpleeg nu dat je weet waarom reiniging zo belangrijk is en hoe je je gezicht goed moet wassen, ons brede aanbod cleansers voor het gezicht en vind de cleanser die het beste bij jou past voor een prachtige, stralende huid.

Je Gezichtreinigen | Olay (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6089

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.